Polikarbonat Çatı Nedir ?



 

Polikarbonat Çatı Artıları Eksileri Nedir ?

Polikarbonat, çok güçlü ve esnek bir termoplastik malzemedir. Polikarbonat ayrıca çok hafiftir ve ister sıcak ister soğuk olsun aşırı sıcaklıklara dayanabilir. Bu nitelikleri nedeniyle birçok uygulama için etkili bir çatı kaplama malzemesi yapar. Polikarbonat çatı kaplama bütün bir ev için en iyi seçenek olmasa da; güverteler, garajlar, teraslar, hangarlar ve kış bahçeleri gibi diğer yapılar için idealdir. Polikarbonat ayrıca havuz örtüleri için veya endüstriyel depoların çatıları için sıklıkla kullanılır. Yüzdürme camdan 250 kat ve akrilikten 30 kat daha fazla darbe dayanımı ile neredeyse kırılmaz olan polikarbonat paneller, çok çeşitli dış mekan kullanımı için harika bir üründür.


Polikarbonat Çatı Çeşitleri


A&C Plastics'te çok çeşitli polikarbonatlar sunuyoruz. Seçimimiz şeffaf polikarbonat levhalar, beyaz polikarbonat, renkli polikarbonat ve daha fazlasını içerir. Tüm polikarbonat ürünlerimiz, yüksek darbe direnci ve hava şartlarına karşı son derece dayanıklıdır. Polikarbonat levhalarımız, açık havada kullanıldığında doğrudan güneş ışığından kaynaklanan hasarları yavaşlatmak ve önlemeye yardımcı olmak için UV korumasına da sahiptir.

Polikarbonat Çatının Faydaları

Polikarbonat, aşırı miktarda güce dayanabilir ve neredeyse kırılmazdır. Polis kalkanları gibi şeylerde kullanılan kurşun geçirmez polikarbonat çeşitleri bile vardır. Bu tabakalar ayrıca çok hafiftir, bu da onları her yere taşımayı ve kurmayı kolaylaştırır. Polikarbonatın UV engelleme özelliği ile tente veya sunroom çatı kaplaması yapmak için mükemmel bir malzemedir. Polikarbonatın bu özellikleri, onu seraların yapımı için de ideal bir malzeme haline getirmektedir. Polikarbonat paneller, aşırı sıcak ya da soğuk, güneş ışığı, kar, yağmur ve darbeye dayanıklıdır. Bu, panellerin yıllarca solmadan veya solmadan uzun yıllar dayanmasını sağlarken, yıllar boyunca herhangi bir çeşitli darbelerden zarar görmeden de zarar görmemesini sağlar.


Polikarbonat Çatı Kaplamanın Olumsuz Yönleri


Polikarbonat panelleri çatı malzemesi olarak kullanmanın birçok avantajına rağmen, yalnızca birkaç dezavantajı vardır. Polikarbonat levhaların bir dezavantajı, çizilmeye karşı dayanıklı olmaması ve ekstra dikkat ve özen gösterilmezse yüzeyde çökme veya çizilmenin mümkün olmasıdır.

Polikarbonatın Sizin İçin Uygun Olduğundan Hala Emin Değil misiniz?


Satın alma işleminizden tamamen memnun olmanızı istiyoruz. Polikarbonatın planladığınız iş için doğru malzeme olup olmadığından hala emin değilseniz veya polikarbonat hakkında başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin! Sizden haber almayı ve tam olarak ihtiyacınız olanı aldığınızdan emin olmak için size uzmanlığımızı ve rehberliğimizi sunmayı dört gözle bekliyoruz.

Polikarbonat Çatının Bazı Avantajları İçerir

Yüksek kalite
Neredeyse Kırılmaz
Kurşuna Dayanıklı
Hafif
UV Dayanımlı
Seralar için mükemmel
Aşırı Sıcaklıklara Dayanıklı
Renk Bozulmasına Karşı Korur
Uygun fiyatlı

İletişim :  +905324759332

 

Türkiye'nin polikarbonat üreticileri

Yorumlar