Asma Kat İmalatı

 


Profesyonel asma kat işleriniz için bize hemen ulaşın +90 532 4759332

 
Tutkun Çelik endüstriyel asma katları, mevcut tesislerin üretkenliğini ve esnekliğini artırma çabası hız kazandıkça, üretim ve imalat şirketleri arasında giderek daha popüler hale geldi.

Asma katları tasarlama ve üretme konusunda 28 yılı aşkın deneyime sahip Tutkun Çelik’in kendini adamış ekibi, üretim tesisinizin üretkenliğini artıracaktır.

Yapısal çelik asma katlarımız, tüm montaj ve üretim hatları da dahil olmak üzere imalat sırasında üzerlerine binen önemli yüklere dayanabilir. Endüstriyel asma katlar, tesisinize birçok fayda sağlar. Depo alanı maliyetinin ve talebinin artmasıyla birlikte şirketler, mevcut tesislerdeki alandan en iyi şekilde faydalanabilir.

Tutkun Çelik, zeminlerin tüm Bina Yönetmeliği gereksinimlerini karşılamasını ve amaca uygun olmasını sağlamak için tüm tasarım ve mühendislik sorumluluğunu alır. Entegre ara kat üretim sistemimiz (iQD), en verimli ara kat tasarım çözümünü hesaplayarak alan kullanımını optimize eder.
Faydaları

  •     Kullanılmayan dikey alanı kullanır
  •     Mevcut yapılardan bağımsız olarak inşa edildi
  •     Taşınmaktan daha ucuz
  •     Tüm ortamlara uyacak şekilde özel yapım
  •     3.000kg / m²'ye kadar yükleme alabilir
  •     İş performansını artırır


Uygun Maliyetli Asma Katlar


TutkunÇelik, hem kaliteli bir ara kat ürününü hem de hizmeti bir araya getiren uygun maliyetli bir ara kat çözümü sunmaktan gurur duyar. Tam doğruluk elde etmek ve size rekabetçi bir fiyat sunmak için, tasarımlarımızı oluşturmak için bilgisayarlı bir asma kat üretim sistemi (iQD) tasarladık.


Asma Kat Ürünlerimiz

Asma katın kendisine ek olarak Tutkun Çelik, endüstriyel asma katınızı tamamlamak ve özelleştirmek için bir dizi döşeme ve yardımcı ekipman da sunar.

Standart zemin kaplaması seçeneklerine ek olarak, üretim ve üretim tesisleri için ideal olan beton zeminler sunuyoruz. Dayanıklılığı ve mukavemeti sayesinde beton, endüstriyel ortamlarla ilişkili ağır yüklere dayanabilir.

Ayrıca asma kat çözümünüzü tamamlamak için özelleştirilebilir kenar koruması ve merdivenler, kolon korumaları, yangından korunma ve palet kapıları dahil olmak üzere bir dizi yardımcı ürün sunuyoruz.
Bina Yönetmelikleri ve Standartları

Tutkun Çelik, zeminlerin tüm Bina Yönetmeliği gereksinimlerini karşılamasını ve amaca uygun olmasını sağlamak için tüm tasarım ve mühendislik sorumluluğunu alır.


Yorumlar