5 Tip Yapısal Çelik Asma Kat


Profesyonel asma kat işleriniz için bize hemen ulaşın +90 532 4759332

Çelik asma katlar, büyük üretim alanlarına sahip mağazalar ve işletmeler için iyi bir seçenektir. Bu asma katlar, depolara, binalara veya yapılara kurulmak üzere tasarlanmış çelik yapılardır. Geniş bir alanda farklı alanlar yaratmaya yardımcı olurlar. Bu çelik asma katlar, yüksek kaliteli çelik malzemeler kullanılarak yapılmıştır. Ekipman taşıma ve ambar depolaması için dayanıklılık sunarlar. Aşağıdakileri içeren farklı çelik asma kat türleri vardır:

Yapısal Çelik Asma Katlar


Yapısal çelik asma katlar, işletmeniz için iyi bir seçenek olabilir. Bu yapısal çelik asma katlar daha açık bir his sunar. Yapısal çelik asma katların boyutu, elektrik ve sıhhi tesisat erişimini kolayca sağlar. Bu tip asma katlar diğer tiplere göre daha ağırdır.

Raf Destekli Asma Katlar


Raf destekli ara katlar daha hafiftir. Tek bir ünitede yürüme yolu ve depolama alanı seçeneği sunarlar. Raf destekli ara katlar, "yer tasarrufu sağlayanlar" ve organizasyon araçları olarak görüldükleri için faydalıdır. Bu tür çelik asma katlar, çok fazla depolamaya izin verdikleri için uygun maliyetlidir. Ünite kurulduktan sonra asma katın raf alanları ayarlanabilir. Bu tür asma katların tek dezavantajı, inşa edildikten sonra manevra yapmanın ve yeniden düzenlemenin zorlaşmasıdır. Bu nedenle, ihtiyacınıza göre en iyi yapısal çelik asma katını inşa etmek için profesyonel yapısal çelik imalatçılarını işe almak önemlidir.

Sütun Bağlantılı Asma Katlar İnşa Etmek


Bu tür çelik asma katlar, destek için bina sütunları gibi mevcut bina yapısına bağlıdır. Ek yükleri desteklemek için tasarlanmıştır. Ayrıca asma katın kısmen sütunlarla kısmen de bina strüktürü tarafından desteklendiği harmanlanmış bir destek de geliştirebilirsiniz. Bu, temelin ekstra yükü desteklemesine izin verecektir.

Raf Destekli Asma Katlar


Bu tür asma katlar, daha küçük öğeleri depolamak ve mevcut raf üniteleri arasında sipariş toplama erişimi için idealdir. Raf destekli asma katlar, yeniden yapılandırılması en az esnek olanlardır, ancak bina kolonuna bağlı asma katlardan daha ekonomiktirler.

Ayaklı Asma Katlar


Serbest duran asma katlar, ekipman platformları olarak da bilinir. Yapısal çelik asma katlar gibi, genellikle ekipmanı tutarlar. Ağır eşyaları saklamak için geniş bir alan sunarlar. Serbest duran asma katlar, parçaları ve ürünleri depolarda ve dağıtım merkezlerinde depolamak için de kullanılır. Bu tür çelik asma katlar, yeniden yapılandırmada esneklik sağlar.

Bunlar en yaygın çelik asma kat türleridir. Onlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, profesyonel yapısal çelik üreticileri ile iletişime geçmelisiniz. İhtiyaçlarınızı anlayacak ve ihtiyaçlarınız için ideal olan çelik asma katlar önereceklerdir.

Yorumlar